overme.blogg.se

Här skriver jag det som kommer över mig i stunden. Här är mitt avtryck för mig själv och resten av världen....eller någon form av "skriva av sig bok". Namnet, ja, det är som jag sa här ovan, "skriver om, det som kommer över mig" samtidigt som att om du nu som läser, inte tycker om det jag skriver, av någon anledning, så kan namnet tolkas som "get over" me , fyndigt va ;) Om du inte gissat det ännu, jag älskar komma tecken och är dyslektiker....... (svårt ord det där :)

Spännande!!!!

Publicerad 2013-03-19 00:19:06 i

I kväll fick jag "permis" från sjukstugan för att göra en intervjun till skolarbetet, så enormt intressant. En person som har gedigen erfarenhet inom psykiatri och socialtjänst och framför allt Rättspsykiatri, ja "the list gos on" ( lite svengelska haha)
Ska berätta mera i morgon om det spännande möte.
Min fina farfar som jag håller så kär har dag opererats så nu har han en fin och fräsch led i sitt knä, toppen för då kan vi gå ut å gå i sommar.... I alla fall till Kiosken och köpa glass ;)
Så nöjd med denna dag trots sjuka barn som fortfarande har feber<3
Nu ska här intas en 4:a kudde och en 6:täcke ;)
God natt!

Sjukstuga

Publicerad 2013-03-14 16:10:34 i

Mina fina underbara barn är sjuka. Jag tycker så oerhört synd om dom så det är inte klokt. Min stora pojke på 8 år är för närvarande frisk men dom små har hög feber :(
Själv skriver jag på mina arbete. Som jag har i skolan och är snart klar, det tar lite tid mellan snytningarna :)

Vår i sinne, vår inne....

Publicerad 2013-03-14 11:53:00 i Allmänt,

Våren låter sig sakta slingra sig fram i våra sinnen, allt medans livet rullar på.
 det var ett tag sedan jag skrivit och sedan dess har sjukdomar och skola, dagis och jobb, ja det Märsta har rullat på.
jusst nu är jag hemma och vabbar då mina yngsta är sjuka.
 
Ser ut genom mitt fönster och solen strålar över trädtopparna, kan inte tänka mig att det var denna plats sojasså var såmotsträvigl att flytta till, är som är så fridfullt. jusst i dag känner jag extra tacksamhet imot livet,  tänk att jag har det så underbart bra!! 
 
Änn så länge är altanen ockuperad av snö men snart är det liv och rörelse i underbar sol  :-)
 

Magsjuka basiller på Siljan kryss 😄

Publicerad 2013-03-05 20:08:00 i

Ja, till min stora lättnad så överlevde jag min kryss över "pölen".
Tyvärr hann vi inte ens lägga ut innan sambon kräktes och sedan kom beskedet av att yngsta sonen också var kräksjuk
:( Det var den längsta kryssen någonsin!!!!!! Jag stålsatte mitt sinne och väl hemma blev jag också sjuk.
Nu ska jag krypa ner i sängen å vara sjuk klar så snabbt som möjligt. Det finns så mycket roligt jag vill göra istället! :)

Vad är det värsta som kan hända??

Publicerad 2013-03-02 10:24:00 i

I dag ska vi på kryssning och jag har ångest, att åka på kryssning är ett mils steg för mig i min utveckling. Tänk att något jag gjort så lättvindigt förut, kan bli så stort när panik ångest bubblar ut i ådrorna, nåja, nu är vi i full färd med att fixa till oss och jag har bestämt mig för att det ska bli roligt.
Men vad säger tanken, vad är det värsta som kan hända?? Att något händer och att min fina sambo dör, det är det värsta, för hur skulle jag klara ett liv utan han, jo det skulle jag men fy så dåligt jag skulle må resten av mitt liv.
Jag är medveten om att panik ångest är ett ämne som många tycker är jobbigt att läsa/prata om, och oftast är det för att vi känner hur den lite kryper i vår egna ådror...... Det är tyvärr en åkomma vi skaffar oss själva rätt tidigt i åren.
Nej, nog med snack ;)
Nu ska jag packa ner den lilla svarta och. Klack skorna för här ska kryssas :)

Om

Min profilbild

Jelikans

Min själsliga ålder är perfekt, i ett symbios med mig själv. Jag har en stor medveten närvaro och ibland har jag en stor medveten frånvaro ;)

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela